Magdalenes

Ingredients:

- 200 gr sucre glasse (sucre blanc passat per un molinet de cafè).
- Raspadura de llimona.
- 3 ous
- 170 gr de llet.
- 120 gr oli.
- 270 gr farina.
- 1 sobre de llevat químic.

Es barregen el sucre i la raspadura de llimona, es baten els ous i s'hi afegeixen, tot seguit posem la llet i l'oli, i es bat bé, després la farina i el llevat, i remenem amb l'espàtula.

S'omplen els motlles, en surten unes 30 aprox, fins a 3/4 parts aprox. i es deixa reposar a la nevera 15'. Amb el forn pre-esacalfat a 180º s'hi posen els magdalenes durant 20'. Cal punxar-ne agulla i que surti seca.

La recepte esta preparada per fer una magdalena, tipus motlle, en panificadora (en el meu cas Moulinex) amb el programa 13 Pastel [Amassat 23'+cocció1h43'] i de pes 1Kg (ja que la recepte és de 970 gr).