Albergínies Farcides de Carn

1 Albergínea per persona.
1 Ceba
100-150 g Carn picada per albergínea.
Nou moscada.
1/4 l de Llet.
1/4 l de brou o de pastilla concentrat de brou (també es pot fer servir llet si no hi ha res més).
50 g de Mantega.
40 g de Farina.
Formatge ratllat.

Preparació de les albergínies:
Primer es netejen i se'ls hi treu el rave de les albergínies , es tallen per la meitat i es buiden, per tal de poder-hi encabir el farcit més tard, es salen i es deixen reposar durant 15' per treure-hi l'aigua. Transcorregut aquest temps s'escorren. Sense netejar amb aigua. I es duen al forn a mitja alçada i temperatura màxima, fins que es comencen a estovar, es treuen del forn i es reserven, a la safata que es dura al forn.

Preparació del farcit:
Es talla finament la ceba, i es dora en una paella amb oli, es tapa la paella fia estovar la ceba. Tot seguit s'afegeix la carn picada, ja salpebrada. Es ramena constantment fins a fregir totalment la carn, moment en que es retira, i es farceixen cadascuna de les meitats de l'albergínia.

Preparar la beixamel.

Finalment es cobrirà les albergínies ja farcides amb la beixamel, es posarà formatge ratllat a sobre de cada albergínia i dos troçets de mantega sobre del mateix.
Es durà al forn a mitja alçada, prèviament escalfat, durant 15' al màxim, per desprès gratinar el formatge durant 5' al grill.