Esqueixada

300 gr de bacallà (prèviament dessalat)
4 Tomàquets (els pera són millor)
1/2 Ceba (ò 1 de tendre)
1 Pebrot verd
1/2 Pebrot vermell
Olives negres
Oli/Pebre


Primer s'esqueixa el bacallà, trencant-lo amb els dits seguint el màxim possible la direcció de les fibres, i un cop el tenim tot esqueixat el posem en un bol i el cobrim amb oli.

A continuació es talla la ceba ben petita i s'afegeix al bacallà tot remenant bé.

Tot seguit es fa el tàrtar, picant ben petit els pebrots i els tomàquets, es posen en un bol amb oli i força pebre, i es barreja molt bé.

Finalment s'afegeix el tàrtar al bacallà juntament amb les olives, remenant-ho tot molt bé i es procura que tot quedi ben banyat en oli, es tapa i es du a la nevera.



*Es recomana menjar a partir de les dues hores d'estar a la nevera.*

Recepte Original