Cookies

125 g Ametlla ratllada.
150 g Farina.
125 g Mantega (tova).
50 g sucre de canya.
100 g sucre blanc, millor si es avainillat.
2 ous.
100 g perles de xocolata.

S'escalfa el forn a 180ºC.
Es passa per el sedàs la farina juntament amb l'ametlla ratllada i una mica de sal.
En un bol es barregen la mantega, els sucres, els ous batuts, 75 g de perles de xocolata i la farina/ametlla fins aconseguir una massa homogenea.
Per fer les galetes, el millor es estendre sobre la safata que es posarà al forn un paper de forn, ò bé quelcom antiadherent, i amb l'ajut d'una manega pastissera es posa la massa sobre la safata intentat que no quedin galetes massa gruixudes. Tot seguit es posen les perles de xocolata que han quedat.
Es du al forn a la part més alta durant 15', amb molt de compte de que no es cremin per la base, per saber-ho es comprova als 10'.
Finalment es retiren del forn i es deixen refredar per tal de que s'endureixin.