Rissotto de rovellons

2 Tasses d'arròs (1 per persona)
1/2 Ceba
1/2 Pebrot
1/2 Got de vi blanc
1 All
Rovellons
Brou o aigua
Julivert
Pebre vermell (picant millor)
Mantega
Formatge ratllat (preferiblement parmesà)


Es talla ben petita la ceba i el pebrot, i es duen a una cassola amb oli calent, un cop s'han fregit agafant color, s'afegeix el all també ben picat i una cullerada de julivert, i es remena tot bé. Tot seguit s'afegeix mitja culleradeta de pebre vermell i l'arròs, tot remenant.
A continuació s'afegeix el vi hi es torna a remenar deixant que es redueixi, quan ja està s'afegeixen els rovellons tallats ben petits, es remena altre cop i s'hi afegeix igual volum de aigua que d'arròs s'ha afegit, i a continuació es va afegint brou (o aigua) poc a poc quan faci falta per anar fent l'arròs, s'ha de remenar de tant en tant per evitar que s'enganxi.
Un cop l'arròs esta fet s'afegeix 1 i 1/2 cullerades de mantega, i es remena bé fins a fondre-la amb l'arròs i tot seguit 4 cullerades de formatge, i es barreja bé fins a tenir l'arròs totalment enganxat.

Recepte Original