Farcell d'albergínies amb carn i formatge

- 3 albergínies
- 400 gr. de carn picada
- 1 tomàquet
- 1 ceba
- 2 dents d’all
- 150 gr. de formatge
- 1 got de salsa de tomàquet
- aigua
- oli d’oliva
- sal
- 8-10 fulles de alfàbrega
- pebre negre


Talla les puntes de las albergínies, pica-les i reserva-les. Talla les albergínies en làmines a lo llarg i fregeix-les en una paella amb un rajolí d’oli. Reserva.

Per al farcit, lamina els alls i els fregeixes en una paella amb oli. Agrega las puntes de les albergínies que havies reservat. Afegeix la ceba, el tomàquet pelat i la alfàbrega picada. Agrega la carn picada. Salpebre i cuina-la durant 5-6 minuts.

Per fer els farcells, cobreix cada bol individual amb 4 rodanxes de albergínies deixant que pengin per els costats. Col·loca a sobre el farcit, cobreix-ho amb el formatge tallat a daus i torna a posar una altre capa de farcit. Pressiona be i tapa amb la part de la albergínia que havia quedat penjant.