Rovellons amb botifarra esparracada

(per dues persones).
500 gr de rovellons, o bé una llauna.
2 Butifarres.
1 Ceba.
4 Tomaquets.
Ametlles.
4 Alls.
Brou o aigua.
Julivert.

Primer es bullen els tomaquets sencers, per tal de poder pelar-los.
Es netejen els rovellons amb aigua i es tallen a troços.
Es calenta una paella amb una mica d'oli, i es sofregeixen les butifarres esparrecades, un cop estan fetes es reserven a un plat a part. A continuació a la mateixa paella s'enrosseixen els rovellons fins que es troben ben fets, moment en que també es reserven juntament amb les butifarres.
Tot seguit es fa el sofregit, amb la ceba tallada molt pertita, es du a la paella utilitzada durant tota l'estona amb l'oli calent, un cop la ceba esta enrossida s'hi afegeix els tomaquets pelats i tallats a troços, amb el foc a mitja potencia es deixa que el sofregit es concentri, remanant de tant en tant per tal d'evitar que es cremi, un cop s'ha concentrat, s'afegeix les butifarres, els rovellons i el brou fins just a cobrir els tomaquets. Qua comença a bullir es baixa el foc al mínim i es deix bullir durant 10'.
En aquest moment es fa una picada amb els alls, les ametlles i el julivert.
Un cop a bullit el temps necessari, s'afegeix la picada, es ramena i es rectifica de sal, si cal. I es deixa bullir durant 10' més. Moment en que ja esta fet.