Pollastre bullit, utilitzat per fer brou (mínim dues carcanades).
1 Ceba.
Mantega.
Farina.
Llet.
Nou moscada.
Galeta picada.
1 Ou.
Primer de tot s'han de destriar tots els ossos que contenen les carcanades de pollastre, aconseguint així un plat de pollastre desossat.
Tot seguit es pica el pollastre tant finament com sigui possible, a fi d'aconseguir una carn de pollastre picada.
Es talla la ceba tant finament com sigui possible, i es fregeix en una paella amb un bon troç de mantega, a foc baix, fins aconseguir que s'estovi completament, però sense aribar a cremar-se. La mantega no pot arribar a consumir-se del tot, si fa falta se n'afegirà més.
Tot seguit s'afegeix la carn picada de pollastre i s'especia amb nou moscada, juntament amb dues cullerades rases de farina i un xorret de llet, a continuació, es remenarà fins aconseguir una pasta homogenea que es desenganxi de la paella formant una massa compacte, per aconseguir aquesta massa s'ha de jugar amb les proporcions dellet i farina que se'ls hi addiciona.
Un cop es té la massa, es reparteix en una font o plat i es deixa refredar.
Un cop la massa de les croquetes està freda, o a temperatura ambient, es fa la forma de les croquetes amb l'ajut de dues culleres o bé amb les mans, un cop la forma de la croqueta ha estat realitzada es passa per ou batut i galeta picada. Finalment es fregiran amb oli ben calent.