200 g de Cigrons secs.
1,5 Cebes.
2 Alls.
3 culleradetes de comí.
3 culleradetes de julivert picat.
3 culleradetes de coriandre.
Sal i pebre.
Els cigrons es posen en remull durant 12 hores com a mínim.
Un cop ja han crescut, s'escorren i es duen en un bol, on es passen per el minipimer fins aconseguir una pasta homogenea de cigrons. A continuació, després d'haver netejat el minipimer, es passa també per el minipimer la resta de ingredients, els alls, les cebes, les especies, les herbes, la sal (salar amb ganes ja que es fàcil que els falafels quedin sossos) i la pebre. Un cop es té la barreja de verdures, especies i herbes. Es barreja amb la massa de cigrons amb l'ajut d'una cullera, fins aconseguir una pasta homogenea.
Tot seguit es du durant 2 hores, com a mínim, a la nevera i tapat.
Transcorregut aquest temps ja es poden fer els falafels (croquetes rodones i aixafades) que es podran fregir o bé du al forn al màxim, pintant els falafels amb una mica d'oli i enfornant-los 10' per banda,
IMPORTANT: No utilitzar mai cigrons de pot, ja que tenen massa aigua i es desfan al fregir-los o enfornar-lo. Així doncs perquè el plat surti s'ha de fer amb els cigrons remullats però crus.
Recepta Original.