1/2 Kg de Ametlla ratllada.
400 g de sucre glas (sucre passat per el molinet de cafè).
1 Moniato
2 Ous.
Pinyons, aprx 200 g.
Es bull el moniato amb pell, i un cop esta bullit, s'agafa la meitat, es treu la pell i s'aixafa amb l'ajuda d'una forquilla.
A continuació s'afegeix el sucre, l'ametlla i un rovell d'ou. Tot junt es treballa fins aconseguir una massa homogenea. Es deixa reposar la massa durant aproximadament dues hores.
Un cop la massa ja ha reposat, es fan les boles d'aproximadament 3 cm de diàmetre, o al gust.
Per fer el revestiment de pinyons, primer es separa la clara del rovell de l'ou, i bat clara fins a punt de neu. Amb l'ajut d'un pinzell ò bé paper de cuina es pinten les boles i es deixen assecar durant 5' aprox.
Despres s'enganxen els pinyons i es duen a la safata del forn, prèviament untada amb manega, encara que preferiblement recoberta de paper de cuina. Es pinta la part superior de cada panellet amb rovell d'ou.
El forn(gas) s'escalfa prèviament durant uns 10', i seguidament es posa la safata amb els panellets 5' al forn i 5' més al grill.
Es treuen els panellets del forn i es deixen refredar abans de menjar.