Pastis de Formatge

4 Ous.
4 Iogurts naturals o bé de llimona.
4 Cullerades de farina fins de blat de moro (maizena).
4 Cullerades de sucre.
1 Tarrina de 200g aprx de formatge per untar, tipus philadelphia, o bé mató
Paper de forn o mantega.
Motllo (per exemple circular de 22 cm diametre).

Es posen tots els ingredients junts en un bol gors ò bé una olla, i mitjançant un minipimer s'aconsegueix una barreja homogenea i liquida de tots els ingredients, el més important es aconseguir una dissolució total del formatge per untar o el mató, ja que és l'ingredient més difícil de dissoldre.

Un cop s'aconsegueix el liquit amb tots el ingredients finament barrejats, es forra el motlle amb paper de forn o bé s'unta el motlle amb mantega. Es posa el liquit al motlles i es du a mitja alçada al forn (gas), a màxima potència (200ºC). El pastis està fet quan al clavar una agulla llarga (tipus mitja) al centre del pastis surt eixuta.