2 Porros.
Api.
4 Rabes.
4 Naps.
4-5 Pastenagues.
1 Ceba.
2 Carcanades de pollastre.
1 Os de pernil.
Primer de tot es netejanen les verdures, i es pelen els naps i els rabes. Tot seguit es bull a part el os de pernil fins que apareix una escuma blanca a l'aigua, moment en que es retira i es du a l'olla on es farà el brou, juntament amb les verdures netejades i troçejades, i les carcanades de pollastre. S'omple d'aigua l'olla i es du a ebullició, moment en que es du al foc més baix, però sempre mantenint l'ebullició. La olla es mane tapada duarant tota l'elaboració per evitar massa aigua. Es deixa bullint durant 4-5 hores mínim per tal de donar temps a fer el brou. Després es cola i es desa el brou en pots, per gurdar-lo, moment en que es pot descongelar.
Les carcanades de pollastre es poden fer servir per fer croquetes i aixi com la verdura que ha sobrat.